You are currently viewing Tosca Beach 4* – Kavala, Grcija 2024

 

First Minute понуда од Tosca Beach 4*

TOSCA BEACH 4 * KAVALA                                                                                                 www.tosca.gr

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – СЕ ВКЛУЧЕНО

10/0/4

28.04-14.05

15.05-31.05

01.10-04.10

01.06-16.06

17.09-30.09

17.06-03.07

28.04-16.09

04.07-27.08

Standard Room Sea View

78

95

115

130

167

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Standard Room Front Sea View

86

104

124

140

176

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Standard Room Bunk Bed Sea View ( за соба)

185

229

277

312

395

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Suite Sea View up to 4 pax

( за соба)

286

351

381

448

540

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Family Suite Sea View

( за соба)

241

295

328

393

487

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Минимум престој

2

2

3

4

5

Stayover tax 3 EUR по соба на ден , се плаќа на лице место

Опис: ресторан,бар,детско игралиште,WI-FI,паркинг

Соби: клима,балкон,WI-FI,фрижидер,ТВ

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

Cancelled 7-14 days before check-in 30% of total amount

Cancelled 2-6 days before check-in 50% of total amount

Cancelled 1-1 days before check-in 100% of total amount

Non show 100% of total amount

Early departure 100% of total amount

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.01.2024 20% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.03.2024 15% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2024 10% ПОПУСТ

УПЛАТА 30% ВЕДНАШ И 70% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ