You are currently viewing TRESOR SOUSOURAS 4* -Ханиоти 2022

TRESOR SOUSOURAS 4* -Ханиоти 2022

Sousouras Hotel се наоѓа во Ханиоти, сместен на самиот морски брег и на само неколку чекори од централниот плоштад. Од хотелските содржини ви стои на располагање: надворешниот базен, паркинг за сопствени возила /за рента кар со доплата/, бежичен интернет, лежалки и чадори на плажа се со доплата, околу базенот бесплатни, игралиште и базен за деца, бебешко креветче за деца до 2 год. е задолжително и со доплата на лице место, 2 ресторани, 2 бара.

Во понуда се вкупно 80 соби: Doubles (~23 m2), Family Bungalows (~30 m2), Family Rooms 4 pax  (~30 m2), опремени со: индивидуална клима (со доплата на лице место), сателитска ТВ, мини фрижидер, туш, фен, телефон, бежичен интернет, балкон.

SOUSOURAS BEACH 3* HANIOTI                                      www.sousourashotel.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН   НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН   ВО ЕВРА
2 07.05.22
31.05.22

01.06.22
14.06.22

15.06.22
30.06.22

01.07.22
14.07.22

15.07.22
18.08.22

19.08.22
31.08.22

01.09.22
11.09.22

12.09.22
24.09.22

25.09.22
28.10.22

FAMILY BUNGALOW
2 ADL 102 153 164 173 179 173 164 153 102
3 ADL 102 153 164 173 179 173 164 153 102
1 ADL + 1 CHD (2-11.99) 102 153 164 173 179 173 164 153 102
1 ADL + 2 CHD (2-11.99) 102 153 164 173 179 173 164 153 102
2 ADL + 1 CHD (2-11.99) 102 153 164 173 179 173 164 153 102
2 ADL + 2 CHD (2-11.99) 102 153 164 173 179 173 164 153 102
2 ADL + 3 CHD (2-11.99) 128 179 190 199 205 199 190 179 128
3 ADL + 1 CHD (2-11.99) 102 153 164 173 179 173 164 153 102
3 ADL + 2 CHD (2-11.99) 128 179 190 199 205 199 190 179 128
4 ADL 102 153 164 173 179 173 164 153 102
4 ADL + 1 CHD (2-11.99) 128 179 190 199 205 199 190 179 128
5 ADL 128 179 190 199 205 199 190 179 128
FAMILY ROOM
2 ADL 91 136 156 162 168 162 156 136 91
3 ADL 91 136 156 162 168 162 156 136 91
1 ADL + 1 CHD (2-11.99) 91 136 156 162 168 162 156 136 91
1 ADL + 2 CHD (2-11.99) 91 136 156 162 168 162 156 136 91
2 ADL + 1 CHD (2-11.99) 91 136 156 162 168 162 156 136 91
2 ADL + 2 CHD (2-11.99) 91 136 156 162 168 162 156 136 91
3 ADL + 1 CHD (2-11.99) 91 136 156 162 168 162 156 136 91
4 ADL 91 136 156 162 168 162 156 136 91
STANDARD ROOM
2 ADL 67 88 111 133 142 133 111 88 67
1 ADL 67 88 111 133 142 133 111 88 67
3 ADL 89 116 147 167 178 167 147 116 89
1 ADL + 1 CHD (2-11.99) 67 88 111 133 142 133 111 88 67
1 ADL + 2 CHD (2-11.99) 67 88 111 133 142 133 111 88 67
2 ADL + 1 CHD (2-11.99) 67 88 111 133 142 133 111 88 67
STANDARD ROOM FOR FOUR BED
2 ADL + 2 CHD (2-11.99) 89 116 147 167 178 167 147 116 89
3 ADL + 1 CHD (2-11.99) 89 116 147 167 178 167 147 116 89
Мин. престој 3 5 5 5 5 5 5 5 3
Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа во агенција
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД
WITH EXTRA CHARGE: A/C 6.00 EURO PER DAY, BABY COT 8.00 EURO PER DAY, RENTAL CARS PARKING (PAYMENT ON THE SPOT).FREE OF CHARGE: WI-FI, SAFE BOX, PARKING (FOR RENTAL CARS NO PLACE).
1) SPO 21478 – UPDATE – SOUSOURAS BEACH
Arrival dates 1:
13.05.22 – 31.05.22 & 25.09.22 – 20.10.22
Discount 1A: -27% applies to STANDARD ROOM
Discount 1B: -7% applies to FAMILY ROOM
Discount 1C: -7% applies to FAMILY BUNGALOW
Discount 1D: -5% applies to STANDARD ROOM FOR FOUR BED 
———————————-
Arrival dates 2: 01.06.22 – 05.06.22 & 15.09.22 – 24.09.22
Discount 2A: -27% applies to STANDARD ROOM
Discount 2B:
-18%  applies to FAMILY ROOM
Discount 2C:
-15%  applies to FAMILY BUNGALOW
Discount 2D: -10% applies to STANDARD ROOM FOR FOUR BED 
———————————-
Arrival dates 3: 06.06.22 – 14.09.22
Discount 3A: -25% applies to STANDARD ROOM
Discount 3B:
-20%  applies to STANDARD ROOM FOR FOUR BED
Discount 3C:
-10% applies to FAMILY BUNGALOW
Discount 3D: -18% applies to FAMILY ROOM
———————————-
Minimum stay 1-3: 5 nights
Reservation period 1-3: 15.01.22 – 15.02.22

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

Цената НЕ вклучува:

 • Превоз
 • Патничко осигурување
 • Цените се дадени во евра, уплата се врши исклучиво во денарска противвредност  по курс 1€ = 62мкд.
 • Можност за плаќање од 6 до 12 рати!!!

ОТКАЗ НА РЕЗЕРВАЦИЈА:

 • За отказ на резервација важат опшите услови , односно:
 • за отказ до 30 дена пред патувањето се задржува 30% од сумата.
 • за отказ 29 до 15 дена пред патувањето се задржува 50% од сумата.
 • за отказ 14 до 5 дена пред патувањето се задржува 80% од сумата.
 • за отказ 5-0 дена пред патувањето се задржува 100% од сумата.

Доколку патникот се откажува од аранжманот пред почетокот на патувањето, поради причини кои не можел да ги предвиди, избегне или отстрани (болест, повреда или смрт во потесното семејство, елементарна непогода или слично), а врз основа на важечка потврда од надлежните органи, во тој случај не ги плаќа отказните трошоци по наведената скала, туку само реалните трошоци произлезени од откажувањето на аранжманот, за кои организаторот е обврзан да ги плати на крајниот давател на услугата, без право на рефундација. Доколку патникот се откажува од аранжманот по почетокот на патувањето (за време на патување или за време на престој во местото на патување), поради настани кои се резулатат на влијание на “виша сила” (воени настани, терористички акти, елементарни непогоди, сообраќајни незгоди или слично), кои ниту патникот ниту организаторот не можел да ги предвиди, избегне или отстрани, организаторот не носи одговорност ниту има обврска за поврат на средства за нереализирани услуги, освен доколку крајниот давател на услугите прифати и изврши рефундација на истите.

ПРИГОВОРИ И ПОПЛАКИ:

 • Во случај на неадекватно сместување или било кој друг проблем, се молат патниците за тоа веднаш да го известат одговорното лице на рецепцијата . Доколку проблемот не биде решен, веднаш треба за истиот да се извести ОРГАНИЗАТОРОТ НА ПАТУВАЊЕТО и уплатното место каде сте склучиле Договор за патување, за време на првиот ден од сместувањето и почетокот на ова програма. Напоменуваме дека рекламации за кои агенцијата ќе дознае на последниот ден од престојот или по враќањето на патниците, истите нема да бидат земени во предвид или разгледани.
 • Ве молиме во случај на било каков инцидент (кражба, тепачка, сообраќајна незгода….), да се обратите на надлежните инситуции во земјата на престојот. Организаторот на патувањето единствено е задолжен да Ви помогне при посредување меѓу вас и надлежните институции.
 • Составен дел од оваа програма се Општите услови на патување на организаторот на патувањето. За сите информации дадени усмено, агенцијата не сноси одговорност. Ве молиме внимателно да ги прочитате условите на патување кои се составен дел од овој програм.

Важат Општите услови на СКТМ и Т.А. С-ТРАВЕЛ