За Нас

За Нас Туристичката агенција С – Травел претставува новина на пазарот на услуги во туристичката дејност. Како деловен субјект отпочнува ...
Прочитај повеќе

General Travel Conditions S-Travel Dooel

CONTRACT/GENERAL TRAVEL CONDITIONS S-TRAVEL DOOEL CONTENT OF THE ARRANGEMENT The travel organizer guarantees the realization of the arrangement according to ...
Прочитај повеќе
travel-voucher

Туристички Ваучер

Не знаете сѐ уште што да им поклоните на Вашите најблиски за нивната свадба, роденден, матура или друг повод? Сега ...
Прочитај повеќе

Визен Режим за Република Македонија

РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА МИНИСТЕРСТВО ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ ВИЗЕН РЕЖИМ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА (СО ДРУГИ ДРЖАВИ, СПЕЦИЈАЛНИ АДМИНИСТРАТИВНИ РЕГИОНИ И СУБЈЕКТИ И ...
Прочитај повеќе

Општи Услови на Патување СКТМ

ДОГОВОР/ОПШТИ УСЛОВИ НА ПАТУВАЊЕ С- ТРАВЕЛ ДООЕЛ СОДРЖИНА НА АРАНЖМАНОТ Организаторот на патувањето гарантира реализација на аранжманот според описот во ...
Прочитај повеќе

Контакт и Локација

САЛЕ ТРАВЕЛ ДООЕЛ – БИТОЛА ул. Моша Пијаде бр.2 Битола + 389 47 207 333 + 389 47 207 005 ...
Прочитај повеќе