Вила Haus Lithea – Неа Потидеа 2023

Вила House Lithea се наоѓа во мирното летувалиште Потидеа на почетокот на првиот крак на полуостровот Халкидики, Касандра, на околу 65km од Солун.

Коментарите се исклучени на Вила Haus Lithea – Неа Потидеа 2023