Интерхотел 4*,Сандански-Бугарија (Редовен ценовник од 01.03.2023)

Сандански  е град на југозападот на Бугарија, во подножјето на Пирин…

Коментарите се исклучени на Интерхотел 4*,Сандански-Бугарија (Редовен ценовник од 01.03.2023)

Нова Година 2024 – Интерхотел 4*, Сандански

ИНТЕРХОТЕЛ САНДАНСКИ-НОВОГОДИШНИ ПАКЕТИ 2024 Со свечена вечера во ресторан “САНДАНСКИ”,…

Коментарите се исклучени на Нова Година 2024 – Интерхотел 4*, Сандански