ХОТЕЛ СКАЈ КОРНЕР-ОХРИД 2021

ХОТЕЛ СКАЈ КОРНЕР-ОХРИД   

ОПИС :

Хотелот Скај Корнер е супер модерен сосема нов хотел во Охрид, лоциран во центарот на градот, на само 250 метри оддалеченост од брегот на Охридското Езеро и античкиот дел од градот. Скај Корнер нуди одлично сместување во седумнаесет луксузни опремени соби.

Сите соби се со голем брачен кревет (queen size),модерно опремени,со централна клима,бесплатен и брз интернет.

Хотелот е модерно дизајниран, со внимателно одбрани елементи и детали. Освен сместувачкиот дел, „Скај Корнер“  располага со прекрасен бар – клуб на две нивоа на самиот покрив од објектот од каде се пружа уникатен поглед на крајезерскиот дел од градот и калето. Освен пијалаци и коктели, тука ќе најдете и врвни специјалитети, подготвени од светски гастрономи, внимателно послужени од обучен персонал.

СЛИКИ : 

Ценовник за период 04.01.2021 – 30.04.2021

Тип на сместување Цена за две лица со појадок
Двокреветна соба со поглед 2.890 мкд / 47 €
Голема двокреветна соба 3.200 мкд / 52 €
Делукс двокреветна соба 3.815мкд / 62 €
Двокреветна соба 2.590мкд / 42 €

 

Ценовник за период  01.05.2021 – 15.06.2021

Тип на сместување Цена за две лица со појадок
Двокреветна соба со поглед 3.385 мкд / 55 €
Голема двокреветна соба 3.570 мкд / 58 €
Делукс двокреветна соба 3.875мкд / 63 €
Двокреветна соба 3.075мкд / 50 €

 

Ценовник за период   15.06.2021 – 15.07.2021

Тип на сместување Цена за две лица со појадок
Двокреветна соба со поглед 3.690 мкд / 60 €
Голема двокреветна соба 3.875 мкд / 63 €
Делукс двокреветна соба 4.490мкд / 73 €
Двокреветна соба 3.385мкд / 55 €

 

Ценовник за период   16.07.2021 – 24.08.2021

Тип на сместување Цена за две лица со појадок
Двокреветна соба со поглед 4.000 мкд / 65 €
Голема двокреветна соба 4.305 мкд / 70 €
Делукс двокреветна соба 4.920мкд / 80 €
Двокреветна соба 3.690мкд / 60 €

 

Ценовник за период   25.08.2021 – 10.09.2021

Тип на сместување Цена за две лица со појадок
Двокреветна соба со поглед 3.690 мкд / 60 €
Голема двокреветна соба 3.875 мкд / 63 €
Делукс двокреветна соба 4.490мкд / 73 €
Двокреветна соба 3.385мкд / 55 €

 

Ценовник за период   11.09.2021 – 30.09.2021

Тип на сместување Цена за две лица со појадок
Двокреветна соба со поглед 3.385 мкд / 55 €
Голема двокреветна соба 3.570 мкд / 58 €
Делукс двокреветна соба 3.875мкд / 63 €
Двокреветна соба 3.075мкд / 50 €

 

Ценовник за период   01.10.2021 – 24.12.2021

Тип на сместување Цена за две лица со појадок
Двокреветна соба со поглед 2.890 мкд / 47 €
Голема двокреветна соба 3.200 мкд / 52 €
Делукс двокреветна соба 3.815мкд / 62 €
Двокреветна соба 2.590мкд / 42 €

 

  • Цените се за соба,за две лица со вклучен појадок.
  • Континенталниот појадок е вклучен во цената. Се служи од 08:00 – 10:00 часот.
  • Цената за ноќевање на едно лице е 35 евра од вечер со вклучен појадок.
  • Доплата за деца под 7 години е 5 евра од вечер со вклучен појадок.
  • Доплата за деца над 7 до 16 години е 10 евра од вечер со вклучен појадок.
  • Доплата за трето лице е 15 евра од вечер со вклучен појадок.