ХОТЕЛ СИЛЕКС – ОХРИД  2020

Хотел Силекс се наоѓа во туристичкиот комплекс Св.Стефан, оддалечен 4км од центарот на Охрид, на регионалниот патен правец Охрид – Св.Наум и 10км од аеродромот Св.Апостол Павле.
Хотел Силекс се простира на самиот брег на Охридското Езеро и се наоѓа помеѓу пространството на бистра сина езерска вода и зеленилото на боровата шума низ која поминува шумска уредена патека која Ве води до манастирот Св.Стефан на надморска висина од 720 м.
Ваквата локација е одлична можност за соединување на планинскиот и езерскиот туризам.
Хотелот располага со двокреветни соби, апартмани и претседателски апартман и истиот располага со базен, сауна, фитнес сала и спа услуги..

Хотел СИЛЕКС 4* Охрид
ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО ЛИЦЕ НА ДЕН НА ЗА СМЕСТУВАЊЕ ВО ДВОКРЕВЕТНА / ТРОКРЕВЕТНА СОБА
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
Еднокеветна соба 35 еур
Двокреветна соба 25 еур
ПОЛУПАНСИОН
Еднокреветна соба 42 еур
Двокреветна соба 30 еур
ДЕЦА ДО 5.99 Г. – БЕСПЛАТНО
ДЕЦА ОД 6-11.99 Г. – ПЛАЌААТ 50% ОД ЦЕНАТА ЗА ВОЗРАСЕН
ДОПОЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ
ДOПЛАТА ЗА САУНА – 5 ЕУР ОД ЛИЦЕ
БЕСПЛАТНО КОРИСТЕЊЕ НА ФИТНЕС САЛА
БЕСПЛАТНИ ЛЕЖАЛКИ НА БАЗЕН

Цените се изразени во еур, плаќање исклучиво во денарска противвредност од 61,8мкд