You are currently viewing Хотел Смрча 4* – Ресорт Маврово 2023/24

 

 
Полу Пансион (појадок + вечера) 01.12.2023 – 21.12.2023

21.02.2024 – 31.03.2024

22.12.2023 – 08.01.2024

09.02.2024 – 20.02.2024

09.01.2024 – 08.02.2024
Цени по соба за едно ноќевање Нед-Чет Пет-Саб Нед-Чет Пет-Саб Нед-Чет Пет-Саб
Стандард Соба
1 возрасен 99 126 133 160 116 143
2 возрасни 116 148 156 188 136 168
2 возрасни + 1 дете 0-5,99 год. 116 148 156 188 136 168
2 возрасни + 2 деца 0-5,99 год. 133 170 179 216 156 193
2 возрасни + 1 дете 6-11,99 год. 145 185 195 235 170 210
2 возрасни + 1 дете 6-11,99 год. + 1 дете 0-5,99 год. 145 185 195 235 170 210
2 возрасни + 2 деца 6-11,99 год. 174 222 234 282 204 252
3 возрасни 151 192 203 244 177 218
3 возрасни + 1 дете 0-5,99 год. 174 222 234 282 204 252
1 возрасен + 1 дете 0-5,99 год. 99 126 133 160 116 143
1 возрасен + 2 деца 0-5,99 год. 104 133 140 169 122 151
1 возрасен + 1 дете 6-11,99 год. 116 148 156 188 136 168
1 возрасен + 1 дете 6-11,99 год. + 1 дете 0-5,99 год. 116 148 156 188 136 168
1 возрасен + 2 деца 6-11,99 год. 145 185 195 235 170 210
Минимум број на ноќевања 1 2 2 3 1 2
Бесплатно откажување или промена (денови пред) 14 21 14 21 14 21
Супериор Соба
1 возрасен 116 143 150 177 133 160
2 возрасни 136 168 176 208 156 188
2 возрасни + 1 дете 0-5,99 год. 136 168 176 208 156 188
2 возрасни + 2 деца 0-5,99 год. 156 193 202 239 179 216
2 возрасни + 1 дете 6-11,99 год. 170 210 220 260 195 235
2 возрасни + 1 дете 6-11,99 год. + 1 дете 0-5,99 год. 170 210 220 260 195 235
2 возрасни + 2 деца 6-11,99 год. 204 252 264 312 234 282
3 возрасни 177 218 229 270 203 244
3 возрасни + 1 дете 0-5,99 год. 204 252 264 312 234 282
1 возрасен + 1 дете 0-5,99 год. 116 143 150 177 133 160
1 возрасен + 2 деца 0-5,99 год. 122 151 158 187 140 169
1 возрасен + 1 дете 6-11,99 год. 136 168 176 208 156 188
1 возрасен + 1 дете 6-11,99 год. + 1 дете 0-5,99 год. 136 168 176 208 156 188
1 возрасен + 2 деца 6-11,99 год. 170 210 220 260 195 235
Минимум број на ноќевања 1 2 2 3 1 2
Бесплатно откажување или промена (денови пред) 14 21 14 21 14 21

Цената вклучува:

 • Полупансион (појадок + вечера)
 • Бесплатен Wi-Fi интернет
 • Користење на СПА центар – хотел Бистра (затворен базен, џакузи, сауна, парна бања)
 • Користење на СПА центар – хотел Спорт (отворен затоплен базен, сауна)
 • Гостите сместени во хотел Смрча, со претходна најава можат да ја користат услугата СПА центар во хотел Бистра или хотел Спорт
 • Кафе/чај во соба за добредојде
 • Туристичка такса
 • Јавен паркинг (без резервација)
 • Пријавување во соба: после 14:00 часот
 • Одјава од соба: до 10:00 часот

Цената НЕ вклучува:

 • Превоз
 • Индивидуални трошоци

Услови за резервација:

 • Резервацијата се смета за валидна, со извршена целосна уплата во рок од 48 часа од времето на правење на резервацијата
 • Бесплатна промена на датум или откажување (бројот на денови пред пристигнување даден во табелата од ценовникот)
 • Секоја промена или откажување направено помалку денови од деновите дадени во табелата, ќе биде наплатено 100% од вкупниот износ
 • No-Show ќе биде наплатен 100% од вкупниот износ

Дополнителни услуги:

 • Дополнителен оброк: 15 Еур
 • Милениче: 5 Еур од вечер (најмногу 2 во соба)
 • Рано пријавување во соба од 08:00 часот: доплата 40% од сумата за 1 ноќевање
 • Доцна одјава од соба до 18:00 часот: доплата 40% од сумата за 1 ноќевање

Попусти и поволности:

 • Рана резервација (до 11.2023): 15% попуст на цената за 1 ноќевање
 • Рана резервација (до 12.2023): 10% попуст за цената за 1 ноќевање