You are currently viewing Визен Режим за Република Македонија

РЕПУБЛИКА  МАКЕДОНИЈА

МИНИСТЕРСТВО ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ

 ВИЗЕН РЕЖИМ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

(СО ДРУГИ ДРЖАВИ, СПЕЦИЈАЛНИ АДМИНИСТРАТИВНИ РЕГИОНИ И СУБЈЕКТИ И ТЕРИТОРИЈАЛНИ ВЛАСТИ НЕПРИЗНАТИ КАКО ДРЖАВИ)

 

Кликнете на линкот подолу за да го преземето документот за визниот режим на Р. Македонија

vizen_rezim_za_r._makedonija