You are currently viewing Hotel Radina’s Way 4* – Borovec, Bugarija 2023/24

RADINA’S WAY 4* BOROVETS                    www.radinasway.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

1

01.12.2023
21.12.2023

22.12.2023
29.12.2023

30.12.2023
01.01.2024

02.01.2024
03.03.2024

04.03.2024
31.03.2024

01.04.2024
30.11.2024

DOUBLE STANDARD

DOUBLE ROOM

98

125

192

148

103

98

SINGLE ROOM

72

94

144

111

77

72

DBL 1+1 CHD (2-11,99)

98

125

192

148

103

98

SGL 1+1 CHD (0-1,99)

72

94

144

111

77

72

DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

99

126

193

149

104

99

DBL 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

104

133

203

156

109

104

DBL 2+1 CHD (0-1,99)

99

126

193

149

104

99

DBL 2+1 CHD (2-11,99)

104

133

203

156

109

104

DOUBLE LARGE

DOUBLE ROOM

105

147

214

170

114

105

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

147

207

300

238

160

147

DBL 1+1 CHD (2-11,99)

105

147

214

170

114

105

DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

106

148

215

171

115

106

DBL 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

111

156

226

179

121

111

DBL 2+1 CHD (0-1,99)

106

148

215

171

115

106

DBL 2+1 CHD (2-11,99)

111

156

226

179

121

111

DBL 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

112

157

227

180

122

112

DBL 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

133

186

270

214

144

133

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 2AD

114

159

226

181

125

114

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

160

222

316

253

175

160

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

[2. ADL]

206

286

406

326

226

206

APT2 1+1 CHD (2-11,99)

114

159

226

181

125

114

APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

115

160

227

182

126

115

APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

121

168

238

191

133

121

APT2 2+1 CHD (0-1,99)

115

160

227

182

126

115

APT2 2+1 CHD (2-11,99)

121

168

238

191

133

121

APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

122

169

239

192

134

122

APT2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

144

200

284

228

158

144

APT2 3+1 CHD (0-1,99)

161

223

317

254

176

161

APT2 3+1 CHD (2-11,99)

167

231

328

264

183

167

1 BEDROOM APARTMENT LUX

APARTMENT 2AD

125

170

248

192

136

125

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

175

238

347

269

191

175

APT2 1+1 CHD (2-11,99)

125

170

248

192

136

125

APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

126

171

249

193

137

126

APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

133

179

261

203

144

133

APT2 2+1 CHD (0-1,99)

126

171

249

193

137

126

APT2 2+1 CHD (2-11,99)

133

179

261

203

144

133

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 3 дена

1 ноќ

Под 3 дена

1 ноќ

Под 10 дена

1 ноќ

Под 5 дена

1 ноќ

Под 3 дена

1 ноќ

Под 3 дена

1 ноќ

No Show

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

1

2

3

3

2

1

Цената вклучува: ски гардероба, затворен базен, интернет,сауна, парна бања, фитнес,релакс зона, паркинг во зависност од расположливи места

Доплата за Новогодишна вечера 95 ЕУР за возрасни и 50 ЕУР за деца од 2 до 11.99 год.

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62МКД

EBD 1: ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.10.2023 20% ПОПУСТ ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 24.01.2024

ЕBD 2: ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.10.2023 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 25.01 ДО 03.03.2023 ЗА

МИНИМУМ 5 НОЌЕВАЊА

EBD 3 : ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.10.2023 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 04.03 ДО 30.11.2024

EBD 4 : ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.11.2023 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 30.11.2024

DAY DISCOUNT : ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 23.12.2023 ОД 02.01 ДО 15.01.2024 И ОД 04.03 ДО 23.03.2024 6=5, 7=6 , 12=10

EBD 2 , EBD3 И EBD 4 И DAY DISCOUNT СЕ КОМБИНИРААТ

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

 

Соби: САТ ТВ,мини бар,сеф,телефон,фен

Опис: ресторан , лоби бар, СПА центар, интернет, конференциска сала, ски гардероба , детско катче , затворен базен, бесплатен трансфер до ски лифтовите

Локација: 1200 метри од ски терените

СЛИКИ:

УСЛОВИ:

  • Резервација се прави со авансна уплата од минимум 30% од цената на аранжманот и копија од лична карта.
  • Комплетна доплата 14 дена пред поаѓање.
  • Цените се дадени во евра, уплата се врши исклучиво во денарска противвредност по курс 1€ = 62мкд.

ОТКАЗ НА РЕЗЕРВАЦИЈА:

Доколку патникот се откажува од аранжманот пред почетокот на патувањето, поради причини кои не можел да ги предвиди, избегне или отстрани (болест, повреда или смрт во потесното семејство, елементарна непогода или слично), а врз основа на важечка потврда од надлежните органи, во тој случај не ги плаќа отказните трошоци по наведената скала, туку само реалните трошоци произлезени од откажувањето на аранжманот, за кои организаторот е обврзан да ги плати на крајниот давател на услугата, без право на рефундација. Доколку патникот се откажува од аранжманот по почетокот на патувањето (за време на патување или за време на престој во местото на патување), поради настани кои се резулатат на влијание на “виша сила” (воени настани, терористички акти, елементарни непогоди, сообраќајни незгоди или слично), кои ниту патникот ниту организаторот не можел да ги предвиди, избегне или отстрани, организаторот не носи одговорност ниту има обврска за поврат на средства за нереализирани услуги, освен доколку крајниот давател на услугите прифати и изврши рефундација на истите.

ПРИГОВОРИ И ПОПЛАКИ:

  • Во случај на неадекватно сместување или било кој друг проблем, се молат патниците за тоа веднаш да го известат одговорното лице на рецепцијата . Доколку проблемот не биде решен, веднаш треба за истиот да се извести ОРГАНИЗАТОРОТ НА ПАТУВАЊЕТО и уплатното место каде сте склучиле Договор за патување, за време на првиот ден од сместувањето и почетокот на ова програма. Напоменуваме дека рекламации за кои агенцијата ќе дознае на последниот ден од престојот или по враќањето на патниците, истите нема да бидат земени во предвид или разгледани.
  • Ве молиме во случај на било каков инцидент (кражба, тепачка, сообраќајна незгода….), да се обратите на надлежните инситуции во земјата на престојот. Организаторот на патувањето единствено е задолжен да Ви помогне при посредување меѓу вас и надлежните институции.
  • Составен дел од оваа програма се Општите услови на патување на организаторот на патувањето. За сите информации дадени усмено, агенцијата не сноси одговорност. Ве молиме внимателно да ги прочитате условите на патување кои се составен дел од овој програм.

Важат Општите услови на СКТМ и Т.А. С-ТРАВЕЛ