You are currently viewing Hotel Iglika Palace 4* – Borovec, Bugarija 2023/24

Hotel Iglika Palace 4* – Borovec, Bugarija

ОПИС:

Локација : во центарот на Боровец, 100 м од ски лифт

Се наоѓа во срцето на Боровец. Претставува место каде што може да уживате во текот на вашиот одмор. Во склоп на хотелот има ресторан, конфенциска сала, спа центар.

СПА Центар : внатрешен базен, финска сауна, хербална бања, ледена кабина, солариум, масажа

IGLIKA BOROVETS HOTEL & VILLAS 4* BOROVETS

ЦЕНИ ЗА СОБА БА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

1

16.12.2023
29.12.2023

30.12.2023
05.01.2024

06.01.2024
09.02.2024

10.02.2024
17.02.2024

18.02.2024
04.03.2024

05.03.2024
30.04.2024

 

DOUBLE ROOM

114

154

118

154

118

114

SINGLE ROOM

93

135

95

135

95

93

DBL 1+1 CHD (2-11,99)

100

154

104

154

104

100

SGL 1+1 CHD (0-1,99)

94

136

96

136

96

94

DOUBLE WITH SHOWER 

DOUBLE ROOM

125

170

148

170

148

125

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

172

234

203

234

203

172

SINGLE ROOM

93

146

111

146

111

93

DBL 1+1 CHD (2-11,99)

110

170

129

170

129

110

SGL 1+1 CHD (0-1,99)

94

147

112

147

204

173

DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

111

171

130

171

130

111

DBL 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

126

171

149

171

149

126

DBL 2+1 CHD (0-1,99)

126

171

149

171

149

126

DBL 2+1 CHD (2-11,99)

126

171

149

171

149

126

DOUBLE WITH BATHTUB 

DOUBLE ROOM

130

174

152

174

152

130

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

178

240

209

236

209

178

SINGLE ROOM

95

151

113

151

113

95

DBL 1+1 CHD (2-11,99)

114

174

133

174

133

114

SGL 1+1 CHD (0-1,99)

96

152

114

152

114

96

DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

115

175

134

175

134

115

DBL 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

131

175

153

175

153

131

DBL 2+1 CHD (0-1,99)

131

175

153

175

153

131

DBL 2+1 CHD (2-11,99)

131

175

153

175

153

131

STUDIO 

STUDIO 3 ADULTS

188

255

221

255

221

188

ST3AD 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

188

255

221

255

221

188

ST3AD 2+1 CHD (2-11,99)

188

255

221

255

221

188

ST3AD 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

189

256

222

256

222

189

ST3AD 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

189

256

222

256

222

189

ST3AD 3+1 CHD (0-1,99)

189

256

222

256

222

189

ST3AD 3+1 CHD (2-11,99)

189

256

222

256

222

189

SUITE 

SUITE 4 ADULTS

250

339

295

339

295

250

SUI4A 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

250

339

295

339

295

250

SUI4A 3+1 CHD (2-11,99)

250

339

295

339

295

250

SUI4A 3+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

251

340

296

340

296

251

SUI4A 3+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

251

340

296

340

296

251

SUI4A 4+1 CHD (0-1,99)

251

340

296

340

296

251

SUI4A 4+1 CHD (2-11,99)

251

340

296

340

296

251

SUI4A 4+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

252

341

297

341

296

252

SUI4A 4+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

265

354

398

354

309

265

2 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 4 AD

275

373

324

373

324

275

APARTMENT 4 AD+EXTRA BED

300

398

349

398

349

300

APT4 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

275

373

324

373

324

275

APT4 3+1 CHD (2-11,99)

275

373

324

373

324

275

APT4 3+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

276

374

325

374

325

276

APT4 3+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

276

374

325

374

325

276

APT4 4+1 CHD (0-1,99)

276

374

325

374

325

276

APT4 4+1 CHD (2-11,99)

276

374

325

374

325

276

APT4 4+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

278

375

326

375

326

277

APT4 4+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

289

387

338

387

338

289

APT4 5+1 CHD (0-1,99)

301

399

350

399

350

301

APT4 5+1 CHD (2-11,99)

301

399

350

399

350

301

FAMILY APARTMENT

APARTMENT 6 AD

375

509

442

509

442

375

APARTMENT 6 AD+EXTRA BED

400

434

467

534

467

400

APT6 4+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

375

509

442

509

442

375

APT6 5+1 CHD (2-11,99)

375

509

442

509

442

375

APT6 5+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

376

510

443

510

443

376

APT6 5+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

376

510

443

510

443

376

APT6 6+1 CHD (0-1,99)

376

510

443

510

443

376

APT6 6+1 CHD (2-11,99)

376

510

443

510

443

376

APT6 6+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

377

511

444

511

444

377

APT6 6+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

377

511

444

511

444

377

APT6 7+1 CHD (0-1,99)

401

435

468

535

468

401

APT6 7+1 CHD (2-11,99)

401

435

468

535

468

401

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ

VILLA STANDARD 

VILLA 4 ADULTS [4ADL]

94

139

105

139

105

94

VILLA 4 ADULTS [5ADL]

95

140

106

140

106

95

VILA4 4+1 CHD (0-1,99)

95

140

106

140

106

95

VILA4 4+1 CHD (2-11,99)

95

140

106

140

106

95

VILA4 4+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

96

141

107

141

107

96

VILA4 4+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

96

141

107

141

107

96

Ноќевање со појадок

11

11

11

11

11

11

Деца од 2-11.99 год.

5.50

5.50

5.50

5.50

5.50

5.50

Полупансион

25

25

25

25

25

25

Деца од 2-11.99 год.

12.50

12.50

12.50

12.50

12.50

12.50

Такса за лице на ден

0.60

0.60

0.60

0.60

0.60

0.60

Отказ

Под 5 дена

2 ноќи

Под 25 дена 100%

Под 7 дена

2 ноќи

Под 10 дена

2 ноќи

Под 7 дена

2 ноќи

Под 5 дена

2 ноќи

No Show

2 ноќи

100%

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минумум престој

1

7

1

1

1

1

Цената вклучува: користење на затворен базен, финска сауна, хербална сауна, парна бања, кафе, чај и колачи во период од 16.00 до 17.00 часот ( не важи за гостите сместени во вили )

Доплата за Новогодишна вечера 85 ЕУР за возрасни и 45 ЕУР за деца од 2-11.99 години

Економи собите се без балкон и со брачен кревет, некои од собите со туш или када се без балкон и без можност за дополнително легло

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

СЛИКИ:  

УСЛОВИ:

 • Резервација се прави со авансна уплата од минимум 30% од цената на аранжманот и копија од лична карта.
 • Комплетна доплата 7 дена пред поаѓање.
 • Уплата се врши исклучиво во денарска противвредност по курс 1€ = 62мкд.
 • Можност за плаќање од 6 до 12 рати!!!

ОТКАЗ НА РЕЗЕРВАЦИЈА:

 • за отказ на резервација важат опшите услови , односно:
 • за отказ до 30 дена пред патувањето се задржува 30% од сумата.
 • за отказ 29 до 15 дена пред патувањето се задржува 50% од сумата.
 • за отказ 14 до 5 дена пред патувањето се задржува 80% од сумата.
 • за отказ 5-0 дена пред патувањето се задржува 100% од сумата.

Доколку патникот се откажува од аранжманот пред почетокот на патувањето, поради причини кои не можел да ги предвиди, избегне или отстрани (болест, повреда или смрт во потесното семејство, елементарна непогода или слично), а врз основа на важечка потврда од надлежните органи, во тој случај не ги плаќа отказните трошоци по наведената скала, туку само реалните трошоци произлезени од откажувањето на аранжманот, за кои организаторот е обврзан да ги плати на крајниот давател на услугата, без право на рефундација. Доколку патникот се откажува од аранжманот по почетокот на патувањето (за време на патување или за време на престој во местото на патување), поради настани кои се резулатат на влијание на “виша сила” (воени настани, терористички акти, елементарни непогоди, сообраќајни незгоди или слично), кои ниту патникот ниту организаторот не можел да ги предвиди, избегне или отстрани, организаторот не носи одговорност ниту има обврска за поврат на средства за нереализирани услуги, освен доколку крајниот давател на услугите прифати и изврши рефундација на истите.

ПРИГОВОРИ И ПОПЛАКИ:

 • Во случај на неадекватно сместување или било кој друг проблем, се молат патниците за тоа веднаш да го известат одговорното лице на рецепцијата . Доколку проблемот не биде решен, веднаш треба за истиот да се извести ОРГАНИЗАТОРОТ НА ПАТУВАЊЕТО и уплатното место каде сте склучиле Договор за патување, за време на првиот ден од сместувањето и почетокот на ова програма. Напоменуваме дека рекламации за кои агенцијата ќе дознае на последниот ден од престојот или по враќањето на патниците, истите нема да бидат земени во предвид или разгледани.
 • Ве молиме во случај на било каков инцидент (кражба, тепачка, сообраќајна незгода….), да се обратите на надлежните инситуции во земјата на престојот. Организаторот на патувањето единствено е задолжен да Ви помогне при посредување меѓу вас и надлежните институции.
 • Составен дел од оваа програма се Општите услови на патувањена организаторот на патувањето. За сите информации дадени усмено, агенцијата не сноси одговорност. Ве молиме внимателно да ги прочитате условите на патување кои се составен дел од овој програм.

Важат Општите услови на СКТМ и Т.А. С-ТРАВЕЛ