You are currently viewing Hotel Flora Complex 4* – Borovec, Bugarija 2023/24

Early Booking Discount понуда од Flora Main Building 4*

 

FLORA MAIN BUILDING **** БОРОВЕЦ www.flora-hotel.net

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ ВО ЕВРА

1

 

20.12.2023
26.12.2023

27.12.2023
03.01.2024

04.01.2024
10.01.2024

11.01.2024
31.01.2024

01.02.2024
29.02.2024

01.03.2024
31.03.2024

STUDIO

SINGLE ROOM

108

166

108

82

108

82

STUDIO

136

212

136

101

136

101

SGL 1+1 CHD (0-1,99)

110

168

110

83

110

83

STD 1+1 CHD (2-11,99)

136

212

136

101

136

101

STD 2+1 CHD (0-1,99)

137

213

137

102

137

102

Ноќевање со појадок

14

14

14

14

14

14

Деца од 2-11.99 год.

7

7

7

7

7

7

Полупансион

33

33

33

33

33

33

Деца од 2-11.99 год.

17

17

17

17

17

17

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ на резервација

Под 7 дена 1 ноќевање

Под 20 дена 1 ноќевање

Под 7 дена 1 ноќевање

Под 3 дена 1 ноќевање

Под 7 дена 1 ноќевање

Под 3 дена 1 ноќевање

No Show

2 Ноќевања

2 Ноќевања

2 ноќевања

2 ноќевања

2 ноќевања

2 ноќевања

Meals (breakfast and dinner) – in main building of Flora complex.

New Year`s Eve – Daisy building.

Попусти и доплати:Доплата за новогодишна вечера 55 Еур за возрасни и 40 Еур за деца

Локација: 150 метри од ски лифтовите

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.11.2023 7% ПОПУСТ

6=5,7=6 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 11.01 ДО 31.01.2024 И ОД 01.03 ДО 31.03.2024

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

 

Цената вклучува:

 • Цена за соба на ден со појадок и вечера
 • Фитнес
 • Користење на внатрешен базен

Цената НЕ вклучува:

 • Превоз
 • Индивидуални трошоци

СЛИКИ:  

УСЛОВИ:

 • Резервација се прави со авансна уплата од минимум 30% од цената на аранжманот и копија од лична карта.
 • Комплетна доплата 7 дена пред поаѓање.
 • Уплата се врши исклучиво во денарска противвредност по курс 1€ = 62мкд.
 • Можност за плаќање од 6 до 12 рати!!!

ОТКАЗ НА РЕЗЕРВАЦИЈА:

 • за отказ на резервација важат опшите услови , односно:
 • за отказ до 30 дена пред патувањето се задржува 30% од сумата.
 • за отказ 29 до 15 дена пред патувањето се задржува 50% од сумата.
 • за отказ 14 до 5 дена пред патувањето се задржува 80% од сумата.
 • за отказ 5-0 дена пред патувањето се задржува 100% од сумата.

Доколку патникот се откажува од аранжманот пред почетокот на патувањето, поради причини кои не можел да ги предвиди, избегне или отстрани (болест, повреда или смрт во потесното семејство, елементарна непогода или слично), а врз основа на важечка потврда од надлежните органи, во тој случај не ги плаќа отказните трошоци по наведената скала, туку само реалните трошоци произлезени од откажувањето на аранжманот, за кои организаторот е обврзан да ги плати на крајниот давател на услугата, без право на рефундација. Доколку патникот се откажува од аранжманот по почетокот на патувањето (за време на патување или за време на престој во местото на патување), поради настани кои се резулатат на влијание на “виша сила” (воени настани, терористички акти, елементарни непогоди, сообраќајни незгоди или слично), кои ниту патникот ниту организаторот не можел да ги предвиди, избегне или отстрани, организаторот не носи одговорност ниту има обврска за поврат на средства за нереализирани услуги, освен доколку крајниот давател на услугите прифати и изврши рефундација на истите.

ПРИГОВОРИ И ПОПЛАКИ:

 • Во случај на неадекватно сместување или било кој друг проблем, се молат патниците за тоа веднаш да го известат одговорното лице на рецепцијата . Доколку проблемот не биде решен, веднаш треба за истиот да се извести ОРГАНИЗАТОРОТ НА ПАТУВАЊЕТО и уплатното место каде сте склучиле Договор за патување, за време на првиот ден од сместувањето и почетокот на ова програма. Напоменуваме дека рекламации за кои агенцијата ќе дознае на последниот ден од престојот или по враќањето на патниците, истите нема да бидат земени во предвид или разгледани.
 • Ве молиме во случај на било каков инцидент (кражба, тепачка, сообраќајна незгода….), да се обратите на надлежните инситуции во земјата на престојот. Организаторот на патувањето единствено е задолжен да Ви помогне при посредување меѓу вас и надлежните институции.
 • Составен дел од оваа програма се Општите услови на патувањена организаторот на патувањето. За сите информации дадени усмено, агенцијата не сноси одговорност. Ве молиме внимателно да ги прочитате условите на патување кои се составен дел од овој програм.

Важат Општите услови на СКТМ и Т.А. С-ТРАВЕЛ