You are currently viewing Hotel Rila 4* – Borovec, Bugarija 2023/24

Хотел Рила 4* – Боровец

ОПИС:

Хотел “Rila” e oгромен комплекс лоциран на 200м од ски-гондолата кој ќе ви овозможи незаборавен зимски одмор. Удобни соби, 3 ресторани, 3 барови, дискотека, казино, Спа центар и услуга на највисоко ниво.

Опис на собите
Вкупно 523 соби
257 Twin Rooms (двокреветни соби),
266 Studio.
Во собите: сател. ТВ, телефон, када/туш, фен, балкон(во повеќето соби).2 раздлелени кревети.
Studio – соби со мини кујна и фрижидер

www.rilaborovets.com

RILA BOROVETS 4* BOROVETS                                     www.rilaborovets.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

1

16.12.2023
22.12.2023

23.12.2023
05.01.2024

06.01.2024
26.01.2024

27.01.2024
09.02.2024

10.02.2024
23.02.2024

24.02.2024
08.03.2024

 

SIGNATURE TWIN ROOM RESORT VIEW

DOUBLE ROOM

161

270

185

199

270

199

 

SINGLE ROOM

140

235

162

173

236

173

 

SGL 1+1 CHD (0-11,99)

159

261

188

199

261

199

 

SGL 1+2 CHD (0-11,99) (0-11,99)

178

287

213

224

287

224

 

DBL 2+1 CHD (0-1,99)

162

271

186

200

271

200

 

DBL 2+1 CHD (2-11,99)

180

296

211

224

296

224

 

SIGNATURE TWIN ROOM SLOPE VIEW

DOUBLE ROOM

176

303

201

214

303

214

 

SINGLE ROOM

154

264

175

186

265

186

 

SGL 1+1 CHD (0-11,99)

173

290

200

211

290

212

 

SGL 1+2 CHD (0-11,99) (0-11,99)

192

316

227

238

316

238

 

DBL 2+1 CHD (0-1,99)

177

305

202

215

305

215

 

DBL 2+1 CHD (2-11,99)

195

329

227

240

329

240

 

SUPERIOR TWIN RESORT VIEW

DOUBLE ROOM

176

281

197

210

281

210

 

SINGLE ROOM

154

245

171

183

245

183

 

SGL 1+1 CHD (0-11,99)

173

271

197

209

271

209

 

SGL 1+2 CHD (0-11,99) (0-11,99)

192

297

222

234

297

234

 

DBL 2+1 CHD (0-1,99)

178

282

198

211

282

211

 

DBL 2+1 CHD (2-11,99)

195

307

222

236

307

236

 

SUPERIOR TWIN SLOPE VIEW

DOUBLE ROOM

192

315

212

226

313

226

 

SINGLE ROOM

168

275

185

197

275

   

SGL 1+1 CHD (0-11,99)

187

300

211

222

300

222

 

SGL 1+2 CHD (0-11,99) (0-11,99)

205

326

237

248

326

248

 

DBL 2+1 CHD (0-1,99)

193

316

213

227

316

227

 

DBL 2+1 CHD (2-11,99)

211

340

238

251

340

251

 

FAMILY SUPERIOR RESORT VIEW

FAM2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

223

367

255

268

366

268

 

FAMILY SUPERIOR SLOPE VIEW

FAM2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

241

388

272

286

388

   

INTERCONNECTED RESORT VIEW

DBL ROOM 4 ADULTS

352

562

393

420

562

420

 

DBL2A 2+2 CHD (0-11,99) (0-11,99)

346

542

393

417

542

417

 

DBL3A 3+1 CHD (0-11,99)

349

552

393

418

552

418

 

DBL3A 3+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

368

578

418

444

578

444

 

DBL4A 4+1 CHD (0-1,99)

354

563

394

421

563

421

 

DBL4A 4+1 CHD (2-11,99)

372

588

418

445

588

445

 

DBL4A 4+2 CHD (0-1,99) (0-1,99)

355

564

395

422

564

422

 

DBL4A 4+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

373

589

420

446

589

446

 

DBL4A 4+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

391

614

444

471

614

471

 

INTERCONNECTED SLOPE VIEW

DBL ROOM 4 ADULTS

384

629

424

447

629

451

 

DBL2A 2+2 CHD (0-11,99) (0-11,99)

374

600

422

444

600

444

 

DBL3A 3+1 CHD (0-11,99)

378

615

423

447

615

447

 

DBL3A 3+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

397

640

448

473

640

473

 

DBL4A 4+1 CHD (0-1,99)

385

630

425

452

630

452

 

DBL4A 4+1 CHD (2-11,99)

403

655

450

476

655

   

DBL4A 4+2 CHD (0-1,99) (0-1,99)

384

631

426

453

631

453

 

DBL4A 4+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

404

656

451

478

656

478

 

DBL4A 4+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

422

680

475

502

680

502

 

DELUXE SUITE RESORT VIEW

SUITE 2 ADULTS

343

441

360

374

441

374

 

SUITE 2 ADULTS+EXTRA BED

387

486

406

420

486

420

 

SUI2A 2+1 CHD (0-1,99)

344

442

362

375

442

375

 

SUI2A 2+1 CHD (2-11,99)

362

466

386

399

466

399

 

SUI2A 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

363

467

387

401

467

401

 

SUI2A 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

381

492

412

425

492

425

 

SUI2A 3+1 CHD (0-1,99)

389

488

407

421

488

421

 

SUI2A 3+1 CHD (2-11,99)

407

512

432

445

512

445

 

DELUXE SUITE SLOPE VIEW

SUITE 2 ADULTS

398

540

420

433

540

433

 

SUITE 2 ADULTS+EXTRA BED

444

586

465

479

586

479

 

SUI2A 2+1 CHD (0-1,99)

399

541

421

434

541

434

 

SUI2A 2+1 CHD (2-11,99)

417

564

445

459

565

   

SUI2A 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

418

565

446

460

566

460

 

SUI2A 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

436

591

471

484

591

484

 

SUI2A 3+1 CHD (0-1,99)

445

587

466

480

587

480

 

SUI2A 3+1 CHD (2-11,99)

463

611

491

504

611

504

 

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

 

Минимум престој

2

5

2

2

5

   

Отказ 1

Под 14 дена 50%

Под 28 дена 50%

Под 14 дена 50%

Под 14 дена 50%

Под 28 дена 50%

Под 14 дена 50%

 

Отказ 2

Под 7 дена 100%

Под 14 дена 100%

Под 7 дена 100%

Под 7 дена 100%

Под 14 дена 100%

Под 7 дена 100%

 

No Show

100%

100%

100%

100%

100%

100%

 

Цената вклучува:затворен базен, Термо зона ( сауна, парна бања, ама, крио кабина) ски гардероба, интернет, паркинг, подземен паркинг со доплата и во зависност од расположливост.

Доплата за Новогодишна вечера 100 ЕУР за возрасни и 70 ЕУР за деца од 2 до 11.99 години.

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

 

УСЛОВИ:

  • Резервација се прави со авансна уплата од минимум 30% од цената на аранжманот и копија од лична карта.
  • Комплетна доплата 14 дена пред поаѓање.
  • Цените се дадени во евра, уплата се врши исклучиво во денарска противвредност по курс 1€ = 62мкд.

ОТКАЗ НА РЕЗЕРВАЦИЈА:

Доколку патникот се откажува од аранжманот пред почетокот на патувањето, поради причини кои не можел да ги предвиди, избегне или отстрани (болест, повреда или смрт во потесното семејство, елементарна непогода или слично), а врз основа на важечка потврда од надлежните органи, во тој случај не ги плаќа отказните трошоци по наведената скала, туку само реалните трошоци произлезени од откажувањето на аранжманот, за кои организаторот е обврзан да ги плати на крајниот давател на услугата, без право на рефундација. Доколку патникот се откажува од аранжманот по почетокот на патувањето (за време на патување или за време на престој во местото на патување), поради настани кои се резулатат на влијание на “виша сила” (воени настани, терористички акти, елементарни непогоди, сообраќајни незгоди или слично), кои ниту патникот ниту организаторот не можел да ги предвиди, избегне или отстрани, организаторот не носи одговорност ниту има обврска за поврат на средства за нереализирани услуги, освен доколку крајниот давател на услугите прифати и изврши рефундација на истите.

ПРИГОВОРИ И ПОПЛАКИ:

  • Во случај на неадекватно сместување или било кој друг проблем, се молат патниците за тоа веднаш да го известат одговорното лице на рецепцијата . Доколку проблемот не биде решен, веднаш треба за истиот да се извести ОРГАНИЗАТОРОТ НА ПАТУВАЊЕТО и уплатното место каде сте склучиле Договор за патување, за време на првиот ден од сместувањето и почетокот на ова програма. Напоменуваме дека рекламации за кои агенцијата ќе дознае на последниот ден од престојот или по враќањето на патниците, истите нема да бидат земени во предвид или разгледани.
  • Ве молиме во случај на било каков инцидент (кражба, тепачка, сообраќајна незгода….), да се обратите на надлежните инситуции во земјата на престојот. Организаторот на патувањето единствено е задолжен да Ви помогне при посредување меѓу вас и надлежните институции.
  • Составен дел од оваа програма се Општите услови на патување на организаторот на патувањето. За сите информации дадени усмено, агенцијата не сноси одговорност. Ве молиме внимателно да ги прочитате условите на патување кои се составен дел од овој програм.

Важат Општите услови на СКТМ и Т.А. С-ТРАВЕЛ