КОМПЛЕКС КОРАБ ТРНИЦА 2020

Во срцето на Горна Река, меѓу високите Кораб, Шара и Бистра, кај многуте расфрлени планински рекички и Радика,меѓу зимзелените дрвја и секвојата што гордо ве пречекува,се наоѓа комплексот „Кораб Трница“. Комплексот е оддалечен 5 (пет) километри од Мавровско Езеро, на патот кон Дебар.
Комплексот им нуди на гостите можност за одмор во  апартмани, соби  и бунгалови  со прекрасен поглед кон падините на Кораб, Шара и Бистра
За гостите комплексот нуди бесплатно користење на велосипедите и риболовна опрема. Располагаме и со сопствени коњи и организираме тури за јавање за почетници.. Во комплексот има пешачки патеки и игралиште за деца. За авантуристите, во близина на овие објекти постои и посебен простор за кампување и за шатори, кој е опремен со комплетна инфраструктура.Овој комплекс, освен со сместувачките капацитети, располага и со простории за состаноци и за деловни состаноци.
Посебен акцент ставаме на нашиот ресторан Кораб Трница во кои гостите можат да ги пробаат највкусните традиционални специјалитети како: надалеку познатиот качамак со кисело млеко, ѓомлезе, реканските пити, трничка тава..

Ценовник Комплекс Кораб Трница

  цена на сместување по соба капацитетбр. на лица
Тип на сместување недела-четврток петок-сабота
двокреветна соба 1750 2100 2
апартман 2250 2800 4
вип апартман 2800 3500 4
трокреветна соба 2100 2500 3
голем апартман 3500 4200 8

 

Цената е изразена во денари и се однесува за ноќевање за соба 

Доплата : 

  • Појадок – 200 ден по лице
  • Ручек/вечера – 450 ден по лице
  • За деца до 8 години сите оброци се бесплатни
  • За деца до 12 години сите оброци се на 50% попуст