You are currently viewing Grand Hotel Murgavets 4* – Pamporovo, Bugarija2022

GRAND HOTEL MURGAVETS 4*- PAMPOROVO

GRAND HOTEL MURGAVETS 4*PAMPOROVO      www.murgavets-bg.com

1

01.12.2021
17.12.2021

18.12.2021
29.12.2021

30.12.2021
03.01.2022

04.01.2022
15.01.2022

16.01.2022
07.03.2022

08.03.2022
31.03.2022

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

ECONOM ROOM

 

DOUBLE ROOM

50

54

100

50

54

50

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

73

76

137

73

76

73

SINGLE ROOM

37

41

65

37

41

37

DBL 1+1 CHD (6-11,99)

50

54

100

50

54

50

SGL 1+1 CHD (0-5,99)

38

42

66

38

42

38

DBL 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

51

55

101

51

55

51

DBL 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

66

69

135

66

69

66

DBL 2+1 CHD (0-5,99)

51

55

101

51

55

51

DBL 2+1 CHD (6-11,99)

66

69

135

66

69

66

STANDARD ROOM

 

DOUBLE ROOM

54

59

111

54

59

54

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

76

81

151

76

81

76

SINGLE ROOM

41

45

67

41

45

41

DBL 1+1 CHD (6-11,99)

54

59

111

54

59

54

SGL 1+1 CHD (0-5,99)

42

46

68

42

46

42

DBL 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

55

60

112

55

60

55

DBL 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

69

75

146

69

75

69

DBL 2+1 CHD (0-5,99)

55

60

112

55

60

55

DBL 2+1 CHD (6-11,99)

69

75

146

69

75

69

1 BEDROOM APARTMENT

 

APARTMENT 2AD

79

87

124

79

87

79

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

101

109

163

101

109

101

APT2 1+1 CHD (6-11,99)

79

87

124

79

87

79

APT2 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

80

88

125

80

88

80

APT2 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

95

102

158

95

102

95

APT2 2+1 CHD (0-5,99)

80

88

125

80

88

80

APT2 2+1 CHD (6-11,99)

95

102

158

95

102

95

APT2 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

96

103

159

96

103

96

APT2 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

110

118

192

110

118

110

APT2 3+1 CHD (0-5,99)

102

110

164

102

110

102

APT2 3+1 CHD (6-11,99)

117

125

199

117

125

117

2 BEDROOM APARTMENT

 

APARTMENT 4 AD

166

205

237

166

205

166

APARTMENT 4 AD+EXTRA BED

188

227

277

188

227

188

APT4 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

166

205

237

166

205

166

APT4 3+1 CHD (6-11,99)

166

205

237

166

205

166

APT4 3+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

188

227

277

188

227

188

APT4 3+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

181

220

271

181

220

181

APT4 4+1 CHD (6-11,99)

181

220

271

181

220

181

APT4 4+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

182

221

272

182

221

182

APT4 4+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

197

236

305

197

236

197

APT4 5+1 CHD (0-5,99)

189

228

278

189

228

189

APT4 5+1 CHD (6-11,99)

203

242

311

203

242

203

Полупансион

10

10

10

10

10

10

Деца од 5-11.99 год.

5.50

5.50

5.50

5.50

5.50

5.50

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

No Show

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Доплата за Новогодишна Вечера 85 ЕУР за возрасни и 45 ЕУР за деца од 3-11.99 год. за сместување на база ноќевање со појадок и 75 ЕУР за возрасни и 40 ЕУР за деца за сместување на база полупансион

Во цената е вклучено: користење на затворен базен, сауна,фитнес, интернет, детско игралиште и трансфер до ски

лифтовите

 

ЗА ПРЕСТОЈ ОД 5 ДО 6 НОЌЕВАЊА 5% ПОПУСТ

ЗА ПРЕСТОЈ НАД 7 НОЌЕВАЊА 10% ПОПУСТ